Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Brie- och haricots vertssallad

Den här rätten är optimal att servera till förrätt. Färgglada spröda haricot verts blandas ihop med smetig brieost, bönor och lök. Fräscht, snabblagat och uppskattat av gästerna!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka haricots vertsen enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  3. Blanda ihop olivolja och vinäger till en dressing. Smaksätt med salt och peppar och lägg i löken.
  4. Skär brieosten i mindre bitar.
  5. Vänd försiktigt ner bönor och ost i dressingen. Fördela salladen på 4 tallrikar (för 4 port) och strö över mandeln.

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: lite brieost kan ev. tålas.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g haricots verts
  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
  • 200 g brieost
  • 1/2 dl hackad mandel
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1263 kJ / 302 kCal