Brie- och haricots vertssallad

8
0
Brie- och haricots vertssallad

Den här rätten är optimal att servera till förrätt. Färgglada spröda haricot verts blandas ihop med smetig brieost, bönor och lök. Fräscht, snabblagat och uppskattat av gästerna!

Brie- och haricots vertssallad

Ingredienser

4 portioner
200 g haricots verts (bönor)
1 rödlök
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
salt och peppar
200 g brieost
1/2 dl hackad mandel

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: lite brieost kan ev. tålas.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1263 KJ / 302 kCal
Fett 252 g
Kolhydrater 52 g
Protein 129 g
Läs mer om näringsvärden