Brezen - lökkringlor
![Brezen - lökkringlor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13768/cf_259/brezen_-_lokkringlor.jpg)
Till en iskall öl krävs det rätta snackset, det kan inte bli mer rätt en riktig lökkringla! Baka kringlorna i ugnen tills de fått fin färg och pensla sen med ägg. Avsluta med att strö grovt salt över dina Brezen.
![Brezen - lökkringlor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13768/cf_259/brezen_-_lokkringlor.jpg)
Ingredienser
12 st
2 rödlökar
1 msk olja
1 pkt jäst (à 50 g)
2 1/2 dl vatten
1 ägg
1 msk olja
1 tsk salt
1 tsk socker
8 dl vetemjöl
Pensling
1 ägg
Garnering
grovt salt eller gourmetsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer