Bresaola på bönsallad

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bresaola på bönsallad

Snabbt, gott och lättlagat, kan det bli bättre? Denna förrätt med bresaola på bönsallad ger en fin smak av Italien. Lägg upp ditt smakrika, lufttorkade nötlår på en härlig bönsalladsbädd och toppa med god, riven parmesanost och lite olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Bresaola på bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
8 dl kokta stora vita bönor
5 dl rucolasallad
1 msk balsamvinäger
3 msk olivolja
16 tunna skivor bresaola eller parmaskinka
hyvlad parmesan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Supersnabb och god förrätt. Jag använde en rödlök i stället för den gula löken.

    Desireé

Testa liknande recept

  • Fisk i grönt sällskap
    Betyg 4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med pinjenötter
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grön sauté med persiljedressing
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Biffsallad
    Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad