Bräckt rimmad oxbringa med surkål och stekta äpplen

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bräckt rimmad oxbringa med surkål och stekta äpplen

Detta långkok på rimmad oxbringa tar en stund att göra men är så väl värt det! Låt det möra köttet kallna och gör din mumsiga surkål och de syrliga, stekta äpplena. Bräck oxbringan och servera direkt med surkål, äpplen, potatis och len senap.

Bräckt rimmad oxbringa med surkål och stekta äpplen

Ingredienser

6 portioner
ca 1 1/2 kg rimmad oxbringa
2 lökar
4 msk smör eller margarin
2 tsk grovmalen kummin
1 burk surkål (à ca 500 g)
1 lagerblad
2 dl vitt matlagningsvin
2 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
salt
peppar
3 röda äpplen
1 tsk socker
1 msk olja

Till servering

potatis
dijonsenap

Gör så här

03:00:00
00:30:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4117 KJ / 984 kCal
Fett62.8 g

Testa liknande recept

  • Reuben sandwich
    Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korvgulasch med paprika och surkål
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thuringer bratwurst med surkål
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Surkål med äpple och salladslök
    Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad