Bräckt kassler med avokado- och apelsinsalsa
Denna bräckta kassler med avokado- och apelsinsalsa svänger du ihop på ett litet kick. Fläskköttet skivas tunt och steks lätt innan den läggs på tallrik med den mumsiga salsan toppad av sesamfrön. Servera med potatis eller ris.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008
Ingredienser
4 portioner
500 g kassler
1 stor avokado
1 stor apelsin
1/2 rödlök
1 näve rucola
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 tsk sesamfrön (gärna rostade i torr panna)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1901 KJ / 454 kCal
Kommentar
En god salsa att servera till kassler som jag tycker är bra mat men har svårt att variera. Jag slog på ca en matsked med Mango Balsamicovinäger och det gjorde att salsan fick lite sting. Nästa gång ska jag dubblera receptet för vi åt upp allt på två personer.
Annie
2009-10-11