En mättande varm bowl där kokt matvete serveras med långbakad karré som marinerats med en söt och salt glaze. Dessutom: krispig gurka, friska sockerärtor och fräsch lime!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2020
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matvete mot ris eller annat glutenfritt gryn.
Kommentarer
Ingrid
2021-07-31Supergott. Jag kokade ihop såsen då den blev väl rinnig i ugnen. Första gången hade jag ingen tomatpuré utan använde ketchup. Det funkade jättebra. Bra mat att förbereda och det går ju att använda de grönsaker som finns hemma.
Roman
2021-03-07Så himla gott recept. Ändrade lite och gjorde inlagd gurka istället för bara skivad och det fungerade perfekt till. Underbart att kunna laga mat till 6 personer och man hinner diska undan allt innan maten. Godaste rätten jag ätit i år!
Stefan
2020-11-07Gott och smakrikt. Dock är såsen lite väl smakrik. Mer buljong mindre senap och tomatpuré.