Bovetevåffla med crème fraiche och löjrom

Kan våfflor med löjrom vara den godaste förrätten någonsin? Crème fraiche, finhackad rödlök, dill och löjrom är ju en magisk kombination som gör sig utmärkt ovanpå ett frasigt våffelhjärta. Vackert, gott och omtänksamt. Tips: löjrommen kan bytas ut mot stenbitsrom eller tångcaviar.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1959 KJ / 468 kCal
Fett36 g
Salt0.88 g
Kolhydrater25 g
Protein12 g
Kommentarer
2 stUtgick från våffelreceptet, så jag använde keso och frukt som topping eftersom det var till brunch. Gjorde dem glutenfria genom att byta ut vetemjöl mot durramjöl. Sedan tillsatte jag en tsk stevia. Superfrasiga och goda!
Annelie
Testa att mixa ner ett hekto färsk spenat i stället för vattnat för att få gröna våfflor-snyggt mot laxen
Rutger