Böngryta med stekt bogfläsk

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Böngryta med stekt bogfläsk

Böngryta med stekt bogfläsk är en mättande och god vardagsmiddag med perfekt sälta. Böngrytan smaksätts med persilja, salt och honung innan den serveras med det nystekta bogfläsket och bröd.

Böngryta med stekt bogfläsk

Ingredienser

4 portioner
400 g  skivat, rimmat bogfläsk
1 1/2 msk  smör eller margarin
1   gul lök
250 g  gröna bönor
2 msk  tomatpuré
3 dl  vatten
1   burk röda bönor (à 400 g)
1/2 msk  vinäger
1/2 msk  honung
1 tsk  salt
1 krm  peppar
hackad persilja
1   bröd t ex baguette

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt fläsk i mörk sojasås
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Wokade grönsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panzanella med bönor och mozzarella
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad ryggfilé av hoki
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad paprika-topping till korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga