Bondbröd med pumpakärnor

Ett delikat recept på bondbröd med pumpakärnor som är utsökt att servera till middagen. Du gör brödet av bland annat jäst, rågsikt, vetemjöl, olivolja och pumpakärnor. Brödet blir stiligt med de mörka kärnorna.

Gör så här
00:05:00
01:00:00
00:05:00
00:30:00
00:25:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
15 stJag tycker att brödet inte smakade så mycket. Ökade därför mängder salt till 3 teskedar och det blev så mycket bättre! 😋
Jonas
Varför ska oljan o pumpakärnor blandas i efter jäsning? Vad är vitsen med det?
Helene
Jag har bakat det här brödet många gånger. Jag följer receptet till punkt och pricka och det blir alltid lika bra. Det är lite kladdigt att baka ut så jag mjölar bakbord och händer ordentligt när jag ska sno det. Riktigt gott och lättbakat.
Åsa