En blandning av kidneybönor, morot, majs och ost blir till en saftig och smakrik burgare utan kött. I kombination med en het dressing och krispiga grönsaker blir det en lyxig burgare full av smaker. Stek burgarna i ugnen – smidigt och mindre osigt!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt bröd.
Gör mjölkfritt: välj mjölkproteinfritt ostalternativ och mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fantastiskt goda! Bjöd en ”icke-vegetarian” som också tyckte dessa var toppen
Frida
2023-02-02Det var oväntat gott men blev 4 portioner på halva receptet. Frågan är om de går att frysa in?
Diana
2022-09-01Hej Diana! Det går bra att frysa in biffarna. Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-09-02Familjefavorit!! Men vi sätter in biffarna på 225grader och lägger i 1 ägg, annars flyter biffarna bara ut i ugnen.
Thomas
2022-04-01