Bönbollar med syltad ingefära

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Bönbollar med syltad ingefära

Bönbollar med syltad ingefära är häpnadsväckande gott. Vitlök, ingefära och schalottenlök ger bönbollarna den goda smaken. Du rullar bollar av smeten, panerar i sesamfrön och grillar dem sedan.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Bönbollar med syltad ingefära

Ingredienser

40 st
2 burkar svarta bönor (à 400 g)
1/2 dl syltad ingefära (1/2 dl motsvarar ca 70 g)
2 dl ströbröd
1 dl kvarg
2 ägg
2 vitlöksklyftor
2 schalottenlökar
1 dl sesamfrön
salt
peppar

Gör så här

Receptet är avsett för 40 stycken bönbollar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Böncrème
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Avokado- och bönsallad med fetaost
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svampnuggets i tortillas
Betyg 3.3 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pastasallad "Nicoise"
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåmusslor med vita bönor, vitlök och rosmarin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatissallad med svarta bönor
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga