Böcklingsallad med mörkt bröd

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Böcklingsallad med mörkt bröd

En sallad med stor personlighet och smak är denna böcklingsallad som du serverar med mörkt bröd. Böcklingens och sardellernas sälta får sällskap av tomaternas sötma tillsammans med hårdkokta ägg och salladen serverar du med färska örtkryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Böcklingsallad med mörkt bröd

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
4 böcklingar
4 tomater
1 knippe rädisor
1 burk sardeller (à 53 g)
2 dl finhackade kryddor, t ex gräslök, dill och persilja
2 msk olivolja
2 tsk vinäger

Till servering

4 skivor fullkornsbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Parmesan- och sardellsmör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsnurror
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ångad broccoli med sardellvinägrett
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellkräm
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med mozzarella
    Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad