Böckling på klassiskt vis

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Böckling på klassiskt vis

Böckling som serveras med krämig äggröra och en mild spenat- och lökmix blir extra god med lite riven muskot i. Klassiskt recept som är inte tar så lång tid att laga.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1997

Böckling på klassiskt vis

Ingredienser

4 portioner
4 böcklingar (à ca 100 g)

Spenat

1 pkt fryst bladspenat (à ca 250 g)
2 rödlökar
2 msk smör
salt
peppar
ev riven muskot

Äggröra

6 ägg
4 msk grädde
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spenatsoppa med ägg
Betyg 3.9 av 5.228 personer har röstat
Receptet har 42 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskfilé med saffranssmör
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelrårakor med muskotfräst spenat
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggstanning med rökt matjessill
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat
Betyg 3.7 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mammas spenatpudding
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad