Böckling på klassiskt vis

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Böckling på klassiskt vis

Böckling som serveras med krämig äggröra och en mild spenat- och lökmix blir extra god med lite riven muskot i. Klassiskt recept som är inte tar så lång tid att laga.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1997

Böckling på klassiskt vis

Ingredienser

4 portioner
4   böcklingar (à ca 100 g)

Spenat

1   pkt fryst bladspenat (à ca 250 g)
2   rödlökar
2 msk  smör
salt och peppar
ev riven muskot

Äggröra

6   ägg
4 msk  grädde
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spenatsoppa med ägg
Betyg 3.9 av 5.
216 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé med saffranssmör
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mandelrårakor med muskotfräst spenat
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat
Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Böckling i pitabröd med tzatsiki
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mammas spenatpudding
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga