Böckling på klassiskt vis

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Böckling på klassiskt vis

Böckling som serveras med krämig äggröra och en mild spenat- och lökmix blir extra god med lite riven muskot i. Klassiskt recept som är inte tar så lång tid att laga.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1997

Böckling på klassiskt vis

Ingredienser

4 portioner
4 böcklingar (à ca 100 g)

Spenat

1 pkt fryst bladspenat (à ca 250 g)
2 rödlökar
2 msk smör
salt
peppar
ev riven muskot

Äggröra

6 ägg
4 msk grädde
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskfilé med saffranssmör
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Böckling i pitabröd med tzatsiki
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mandelrårakor med muskotfräst spenat
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatsoppa med ägg
Betyg 3.9 av 5.
224 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous-sallad med rökt fisk
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med kapris och rödbetor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga