Böckling på klassiskt vis
![Böckling på klassiskt vis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Böckling som serveras med krämig äggröra och en mild spenat- och lökmix blir extra god med lite riven muskot i. Klassiskt recept som är inte tar så lång tid att laga.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 1997
![Böckling på klassiskt vis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 böcklingar (à ca 100 g)
Spenat
1 pkt fryst bladspenat (à ca 250 g)
2 rödlökar
2 msk smör
salt och peppar
ev riven muskot
Äggröra
6 ägg
4 msk grädde
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer