Blåbärsmuffins
Saftiga blåbärsmuffins som du bakar enkelt och snabbt. Dessa stora och vinnande hemmagjorda muffins kommer bli dina nya favoriter till fikat.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998
Ingredienser
12 st
4 dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 krm salt
2 tsk bakpulver
100 g smält smör eller margarin
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl frysta, otinade blåbär
lite socker
För alla
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av matfett och mjölk.
Näringsvärdet är beräknat per st.Receptet har uppdaterats maj 2021 och september 2022.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av matfett och mjölk.
Näringsvärdet är beräknat per st.Receptet har uppdaterats maj 2021 och september 2022.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi908 KJ / 217 kCal
Fett8 g
Salt0.5 g
Kolhydrater31 g
Protein3 g
Kommentarer
Jag vispade ihop ägg och socker innan jag blandade i smeten. De blev jättefluffiga och härliga!
Maral
2024-04-07Blev supergoda!
Josefin
2024-03-14Riktigt goda! Lagom söta ( utan socker på blåbären) Lisa
Lisbeth
2024-03-07