Baka saftiga muffins med en hemlig ingrediens! I dessa fluffiga små bakverk med söta blåbär gömmer sig också zucchini som gör muffinsarna extra saftiga.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2023
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tycker de blev alldeles för söta även jag tog bara lite över 3 dl. Kommer minska det ännu mer nästa gång. Istället för vetemjöl tog jag bovetemjöl och det blev en fantastisk nöttsmak. Fråga! Varför slösar vätskan från zucchini?
Nadine
2023-09-14Hej Nadine! I detta recept behöver man pressa ut vätskan ur zucchinin för att inte muffinsen ska bli för blöta. Men det går ju fint att använda den i t ex en smoothie. Du får gärna komma med tips på vad du använder vätskan till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-09-19Fantastiskt goda och saftiga muffins!
Ingela
2023-09-11150g urkramad zucchini? Är viss skillnad på 4 dl och 150 g zucchini.
Sofia
2023-09-03Tack Sofia & Linn för er fråga! Vikt och mått är innan ni kramat ur vätskan. Hoppas ni gillar muffinsen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-09-06