Guajillochips med habanerokryddad topping och koriander

0
0
Guajillochips med habanerokryddad topping och koriander

Servera tortillachipsen med söt, stekt majs samt hackad rödlök. Toppa fatet med chipsen med mild crème fraiche och färsk koriander. Dippa chipsen i den heta habanerosåsen och njut av en riktigt kryddig förrätt.

Skriv ut
Guajillochips med habanerokryddad topping och koriander

Ingredienser

4 portioner
1
förp majskorn (à 150 g)
1 msk
olja
-
salt
1
rödlök
1
förp guajillo chili tortillachips (à 125 g)
2 dl
crème fraiche
1
kruka koriander
1 dl
hot habanerosås

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept