Guajillochips med habanerokryddad topping och koriander
![Guajillochips med habanerokryddad topping och koriander](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_227393/cf_259/guajillochips_med_habanerokryddad_topping_och_koriander.jpg)
Servera tortillachipsen med söt, stekt majs samt hackad rödlök. Toppa fatet med chipsen med mild crème fraiche och färsk koriander. Dippa chipsen i den heta habanerosåsen och njut av en riktigt kryddig förrätt.
![Guajillochips med habanerokryddad topping och koriander](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_227393/cf_259/guajillochips_med_habanerokryddad_topping_och_koriander.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 förp majskorn (à 150 g)
1 msk olja
salt
1 rödlök
1 förp guajillo chili tortillachips (à 125 g)
2 dl crème fraiche
1 kruka koriander
1 dl hot habanerosås
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer