Vi älskar rätter som lagar sig självt, och denna blomkålsgratäng med frasigt bröd i gör exakt det! Smaksätt med parmesanost och rivet citronskal i äggstanningen som tillför härlig syrlighet till gratängen och toppa med hackad dragon innan servering.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av yoghurt, grädde och salladsost.
Recept och bild i samarbete med Salakis.
Kommentarer
Christina
11/18/2020Nej. Denna rätt kommer vi inte laga igen. Blomkålen mjuknade aldrig och äggstanningen blev inte bra. Det smakade inte illanen inte gott heller.
Ulf
2/10/2020Ulf Jag kokade blomkålen i ett par minuter först innan jag lägger dom i ugnsformen då blev det bra
Gunilla
6/3/2019Gräddade dubbla tiden och använde brödkrutonger. Blomkålen hade då lagom tuggmotstånd och det blev en god gratäng.