Blomkål polonaise

Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Blomkål polonaise

Blomkål polonaise är ett fräscht, gott och snabblagat tillbehör. Mjuk blomkål blandas ihop med hackat fullkornsbröd, ägg och paprika och kryddas sedan med färska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Blomkål polonaise

Ingredienser

4 portioner
2 blomkålshuvuden
4 ägg
4 skivor grovt fullkornsbröd
1 röd paprika
smör
färska örter t ex oregano eller koriander
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Låter gott,skall servera med gädda från vitsfjärden

Roger

2017-04-13

Testa liknande recept

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blomkål, gräslök och lime
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vitlöksrostad blomkål
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blomkålsdipp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad blomkål med pinjenötter och skogschampinjoner
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Köttbullar med citronrostad blomkål
Betyg 3.8 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad