Blomkål polonaise

Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Blomkål polonaise

Blomkål polonaise är ett fräscht, gott och snabblagat tillbehör. Mjuk blomkål blandas ihop med hackat fullkornsbröd, ägg och paprika och kryddas sedan med färska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Blomkål polonaise

Ingredienser

4 portioner
2 blomkålshuvuden
4 ägg
4 skivor grovt fullkornsbröd
1 röd paprika
smör
färska örter t ex oregano eller koriander
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Låter gott,skall servera med gädda från vitsfjärden

    Roger

Testa liknande recept

  • Barszcz – klar rödbetssoppa
    Betyg 4.6 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Polska plättar
    Betyg 2.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
    Betyg 4.6 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ryska gnocchi med lufttorkad skinka
    Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad