Blodpudding med äppel- och lökfräs
Aptitlig blodpudding kryddad med ingefära och till en fruktig blandning av fräst lök, äpplen och bacon. Servera med en klick lingonsylt eller rårörda lingon.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010
Ingredienser
1 portion
1/2 gul lök
1 litet äpple
1/2 paket bacon (à 140 g)
3 - 4 skivor blodpudding (à ca 50 g)
1/2 tsk malen ingefära
1 msk smör
nymalen svartpeppar
rårörda lingon eller lingonsylt till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag serverade kallt potatismos till eller ett glas mjölk. Riktigt gott och så blir man pigg!
Margareta
2021-05-19Gott och nyttigt. G
Margareta
2021-05-19mycket gott
Sven göran
2019-08-20