Blodpudding med äppel- och lökfräs

Aptitlig blodpudding kryddad med ingefära och till en fruktig blandning av fräst lök, äpplen och bacon. Servera med en klick lingonsylt eller rårörda lingon.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010

Ingredienser
1 portion
1/2 gul lök
1 litet äpple
1/2 paket bacon (à 140 g)
3 - 4 skivor blodpudding (à ca 50 g)
1/2 tsk malen ingefära
1 msk smör
nymalen svartpeppar
rårörda lingon eller lingonsylt till servering
Gör så här
00:02:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag serverade kallt potatismos till eller ett glas mjölk. Riktigt gott och så blir man pigg!
Margareta
2021-05-19Gott och nyttigt. G
Margareta
2021-05-19mycket gott
Sven göran
2019-08-20