Blodapelsindessert med mascarpone och pumpakärnor

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Blodapelsindessert med mascarpone och pumpakärnor

Efterrätt med blodapelsin som är både söt, syrlig, god och enkel att laga. De smörstekta havregrynen och pumpakärnorna toppade med honung ger perfekt krisp och sötma. Bred mascarpone i botten på en tallrik och toppa med havregryn, pumpafrön och aromatiska blodapelsinskivor.

Blodapelsindessert med mascarpone och pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
4 blodapelsiner
1 dl havregryn
1 dl pumpakärnor
25 g smör
1 msk flytande honung
2 dl mascarpone

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1798 KJ / 430 kCal
Fett31 g
Salt0.8 g
Kolhydrater25 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Tiramisu med blodapelsin
    Betyg 3.3 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tiramisu med blodapelsin och mynta
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syrlig smoothie med blodapelsin
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Marängtoppade apelsinhalvor
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad