Blodapelsin med saffranshonung och pistagenötter

Letar du efter en lättlagad dessert med några få ingredienser men mycket smak så har du hittat ditt recept! Honungssötma och saffran matchar syrlig blodapelsin i en efterrätt som kommer lysa som en sol på bordet. Toppa apelsinskivorna med knapriga pistagenötter och din fruktdessert är klar att servera.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi686 KJ / 163 kCal
Fett4 g
Salt0.01 g
Kolhydrater27 g
Protein3 g
Kommentarer
Jättegott, men saffran löser sig inte i honung utan måste först lösas upp i lite vätska
Eva
2020-01-18Hej Eva! Tack för din kommentar. Vi har sett över receptet och för ett ännu bättre resultat så har vi lagt till 1/2 msk vatten som man ska blanda med saffranet. Kul att höra att du tyckte att det blev gott! Hälsningar Elina
ICA-köket
2020-01-24Gott recept men så extremt fel att det ligger i kategorin veganska recept när det innehåller honung.
Rosa
2018-10-17Hej Rosa! Kul att du gillade receptet och absolut felkategoriserat av oss. Fixat till det såklart. Hälsningar Michelle
ICA-köket
2018-10-18