Blåkokt regnbåge från Tyskland

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Blåkokt regnbåge från Tyskland

Härligt enkel och förvånansvärt smakrik fiskrätt. Regnbågen får fina smaker av salt, vinäger, lök och lagerblad. Tillbehören bestämmer du själv, men fisken smakar underbart med gräddfil, potatis och sockerärter.

Blåkokt regnbåge från Tyskland

Ingredienser

8 portioner
8 portionsregnbågar (à ca 250 g)
1 l vatten
1 gul lök
2 dl vitvinsvinäger
1 msk salt
2 lagerblad

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkålsinkokt lax
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nicoise-sallad med inkokt lax
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fisksoppa med tomat, fänkål och inkokt lax
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inkokt lax med rödlök
Betyg 3.3 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inkokt lax
Betyg 4.1 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 20 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varmrökt lax med citronpicklad blomkål och örtmajo
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad