Blåkokt regnbåge från Tyskland

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Blåkokt regnbåge från Tyskland

Härligt enkel och förvånansvärt smakrik fiskrätt. Regnbågen får fina smaker av salt, vinäger, lök och lagerblad. Tillbehören bestämmer du själv, men fisken smakar underbart med gräddfil, potatis och sockerärter.

Blåkokt regnbåge från Tyskland

Ingredienser

8 portioner
8 Portionsregnbågar (à ca 250 g)
1 l vatten
1 gul lök
2 dl vitvinsvinäger
1 msk salt
2 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nicoise-sallad med inkokt lax
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisksoppa med tomat, fänkål och inkokt lax
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fänkålsinkokt lax
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåkokt regnbåge med blådruvsås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lax med gräslökssås
Betyg 4.7 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Varmrökt lax med citronpicklad blomkål och örtmajo
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga