Blåkokt regnbåge från Tyskland

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Blåkokt regnbåge från Tyskland

Härligt enkel och förvånansvärt smakrik fiskrätt. Regnbågen får fina smaker av salt, vinäger, lök och lagerblad. Tillbehören bestämmer du själv, men fisken smakar underbart med gräddfil, potatis och sockerärter.

Blåkokt regnbåge från Tyskland

Ingredienser

8 portioner
8   Portionsregnbågar (à ca 250 g)
1 l  vatten
1   gul lök
2 dl  vitvinsvinäger
1 msk  salt
2   lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkålsinkokt lax
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Aladåb på fläsklägg
Betyg 3.8 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokt lax
Betyg 4.1 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Öl- och löksill
Betyg 4.6 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokt lax med bakade tomater och fänkål
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga