Blåbärspannacotta

Enkelt recept på pannacotta med blåbär, vispgrädde och yoghurt. Går snabbt att laga till och hälla upp i glas, men sen ska de kylas ordentligt om det ska bli riktigt gott - så du får ha lite framförhållning. Det är det värt, vad går väl upp mot en kall och söt pannacotta efter maten!

Gör så här
00:05:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stBehöver man inte sila sen man mixat?
Siv susanne
Hej, jag undrar om jag kan använda 0%ig yoghurt till blåbärspannacottan
Jeanette
Hej Jeanette! Ja, det kan du men om det är en lös yoghurt och inte lika fast om matyoghurt så bör du öka upp ett halvt gelatinblad. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Kan jag göra den dagen före den ska serveras?
Britt
Hej Britt! Det går jättebra att förbereda både en och två dagar i förväg. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket