En vacker cheesecake som får härlig lila färg av blåbär och svartvinbärssaft. Cheesecake är en utmärkt dessert att förbereda dagen innan den ska bjudas eftersom den då får gott om tid att sätta sig. Dekorera med björnbär, blåbär och ätbara blommor om det finns att tillgå.
Kommentarer
Agneta
2020-09-02Varför ska man koka upp vinbärssaften?
Redaktionen ICAse
2020-09-03Hej Agneta! Det är för att gelatinet ska smälta i den varma vätskan. Lycka till med din cheesecake. Hälsningar Ulrika
Maria
2019-08-11Gjorde denna häromdagen och den fick perfekt konsistens. Använde färska blåbär och den stod i kylen cirka ett dygn. Riktigt god!
Isabelle
2019-06-18Jag gjorde också helt enligt receptet ovan, kakan stod kylen i ett dygn, men den smalt och det började rinna en massa, så fort formen togs bort, sååå otroligt tråkigt!
Redaktionen ICAse
2019-06-19Hej Isabelle! Kanske har du kokat upp svartvinbärssaften och haft i gelatinet när det fortfarande står på plattan och kokar? Då skulle detta kunna hända. Hälsningar Michelle