Blåbärskakor

Dessa mjuka blåbärskakor heter förvillande nog ”kakor” fast de är bakade av vetedeg. Fyll dem med årets blåbärsskörd och servera med ett glas kall mjölk. Ljuvligt fika!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Gör så här
00:05:00
00:10:00
00:30:00
00:30:00
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stMycket goda! Se till att kavla ut dem tunt, annars fläker de ut sig när de jäser.
Malin
Jag serverar till vaniljsås har bytt ut mjölet till rågsikt blir som på gammalt vis mums
Madelaine
Jag delar i 16 delar och bjuder på populära blåbärsbullar sen flera år tillbaka.
Karin
12 delar går också finfint! Har man frysta bär som jag lönar det sig att när de tinat låta en del av extravätskan rinna ner i magen direkt..
Johanna
Superdupergoda! Kardemumma o blåbär är en oslagbar kombo. :) Delat degen i 10, fortfarande stora men mer hanterbara.
Jessica
Jättegoda kakor, jag delade dock degen i åtta delar då varje kaka blir väldigt maffiga. Nästa gång kommer jag nog dela degen i tio delar för det var nästa för stort fortfarande. Snabba att göra och supergoda!
Maria