Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Blå fetaostsallad

Sallad går att variera på många sätt, inte minst som i detta recept på smarrig blåbärs- och fetaostsallad! Blanda bara ingredienserna och tillsätt vinäger, olja och knapriga frön före du serverar din förstklassiga, blå sallad till nygrillat kött.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda torkade eller färska blåbär med fetaost, strimlad rödlök och blandad sallad.
  2. Slå över vinäger och rapsolja och toppa med rostade solrosfrön. Testa salladen till grillat, gärna vilt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl torkade eller dubbelt så mycket färska blåbär
  • 100 g fetaost
  • 1 liten strimlad rödlök
  • 1 påse blandad sallad
  • 2 msk vinäger
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk rostade solrosfrön
Lägg till i inköpslistan