Blå congo med gravad lax och brynt limesmör

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Blå congo med gravad lax och brynt limesmör

En aptitretande rätt för öga och gom? Gör då blå congo med gravad lax och brynt limesmör. Lägg upp din vackert blå potatis på tallrik och häll på det syrliga varma smöret före du toppar med din smakrika lax.

Blå congo med gravad lax och brynt limesmör

Ingredienser

4 portioner
600 g  blå kongo potatis
saft och skal av 1   lime
75 - 85 g  smör
4   skivor gravad lax
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Laxkotlett med limesmör
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chili- och limepiffad varmrökt lax
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Limegravad lax
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad lax med lime och tomat
Betyg 3.3 av 5.
53 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Chili- och limemarinerad stekt lax med yoghurtsås
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga