Biskvier i långpanna

Baka biskvierna i långpanna, det är smidigt, sparar tid och blir precis lika gott som vanliga biskvier. Det som är lite pilligt och tidsödande när vanliga biskvier bakas blir så mycket enklare när du gör allt på en plåt. Förbered bara i god tid, då biskvikakan behöver lite tid i kylskåpet innan du kan servera många härliga chokladbiskvier till dina gäster.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi1503 KJ / 360 kCal
Fett24 g
Salt0.2 g
Kolhydrater31 g
Protein4 g
Kommentarer
12 stTog hälften så mycket florsocker och la till lite salt för att det blev så sött annars, använde min silikonbakmatta över bottnen och kavlade ut den, det fastnade bara på enstaka ställen, annars är jag mycket nöjd. Gjorde även en swirl med mörk och vit choklad då det inte fanns stora nog paket med mörk choklad i butiken. Mums! Tack för receptet! 😋😍
Melvin
Jag gjorde först enligt receptet men tyckte den blev alldeles för söt och för mycket kräm i förhållande till botten. Så nästa gång tog jag 300g smör och 2dl florsocker, mycket bättre.
Ann
Gjorde i två springformar. Tryckte ut mandelmassmeten med händerna som jag hade fuktade. Enkelt o gott. Gjorde citron smörkräm då det är en favorit.
Emma
Hur brer ni ut mandelmassan i långpannan på bästa sätt? Det bara klibbar och följer med slickepotten när man brer. Jag höll på i 20 min och sen fick maken slutföra bredandet. Han höll på i ytterligare 10 min innan pannan var täckt.
Carin
Förlåt läste nu! Det står med!
Petra
Svårt att veta hur mkt choklad det ska vara i krämen och hur mycket som garnering. Är det 50/50? Står bara 300 g och när man läser receptet är det med på två ställen.
Petra
Kan man använda varmluftsugn och baka två plåtar samtidigt? Hälsningar Marie
Marie
Skar först sedan dom stått i frysen,nästan frysta. Mvh Anneli
Anneli
Hej! Hur länge håller sig biskvierna i kylskåp? Går de att frysa, och i så fall hur länge? Mvh Mona
Mona
Hej Mona! Biskvierna håller sig bra i kylen i minst 2-3 dagar. Det bästa sättet alltid att avgöra hållbarheten är att titta, lukta och smaka. 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Mycket lättare än vanliga biskvier, men lite besvärligt att skära. Viktigt att skölja kniven i hett vatten och torka av innan du skär EN gång. Upprepa mellan varje snitt, annars blir det väldigt kladdigt. Men gott!
Rose-marie