Biskvier

Bjud dina gäster på underbara, hembakade biskvier och dig själv på en utmaning i köket med detta recept. Spritsa ut din lena fyllning på nygräddade mandelmassebottnar och doppa dem sedan snabbt i chokad. Söta och goda små bakverk!

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stGår bra att frysa
Niklas
Hej Niklas! Exakt, som du srkiver, går biskvier alldeles utmärkt att frysa! Bara att ta fram ca 1 timme innan gästerna kommer. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Går dessa att frysa?
Susanna
Blev dundergoda och älskade av alla ☺ Bara en fråga... Kan man frysa dessa?
Anna-lena
Ska baka dem till jul
Cecilia
Jag gjorde dessa i dag men sockerlagen tjocknade aldrig och fyllningen blev jättelös. Ska det inte vara florsocker i också så den tjocknar?? Vi får se hur de smakar, har inte smakat på dem ännu.
Jessica
Jag gör dubbelsats och får till 24 st, normalstora biskvier.
Camilla
Jag använde inte spritspåsen till smeten. Det gick bra ändå att klicka ut de i 3 cm diameter och platta till
Gunilla
jorde en jättesats(blev ca 200 kakor) O hade i lite dooleys i smörkrämen. (Struntade i kokos fetttet) serverade dessa på dotterns dop. folk var som galna o många tog med sig ett par hem i servetter ;) Ett riktigt bra recept som rekomenderas varmt
Mari
Tog dubbel satts av fyllningen och kokosfettet behövs inte.
Cecilia