Biscotti con fragole (vaniljyoghurt med jordgubbar och mandelskorpor) | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Biscotti con fragole (vaniljyoghurt med jordgubbar och mandelskorpor)

Biscotti con fragole är ett recept på en efterrätter med inspiration från Italien. Vaniljkrämen gör du enkelt av grekisk yoghurt, vaniljsocker och florsocker. Servera till härliga jordgubbar och mandelskorpor.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda yoghurten med vaniljsocker och florsocker.

Tips

Gott till jordgubbar, fruktsallad och biscottiskorpor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g tjock grekisk yoghurt
  • 1 1/2 msk vaniljsocker
  • 4 msk florsocker
  • t ex jordgubbar, fruktsallad och biscotti till servering
Lägg till i inköpslistan