Biffwrap | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Biffwrap

Härliga wraps inspirerade av det mexikanska köket. Lövbiff, grönsaker och en livfull salsa inlindas i ett mjukt tortillabröd och toppas med frisk matyoghurt. Biffwrapsen är lättlagade och perfekta att göra när du har ont om tid!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm tortillabröden enligt anvinsningen på förpackningen.
  2. Skär lövbiffen i strimlor. Skala och skär löken i klyftor. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna och chilin. Skala vitlöken.
  3. Stek lövbiffen i hälften av oljan i en stekpanna 4-5 min under omrörning. Lägg på ett fat så länge.
  4. Fräs lök, paprika, chili och pressad vitlök i resten av oljan några minuter. Blanda ner lövbiffen, salsan och salt. Låt puttra 1-2 min.
  5. Fördela röran på tortillabröden och klicka på matyoghurten. Vik ihop till en wrapp.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp vetetortillas (à 370 g)
  • 400 g lövbiff
  • 2 gula lökar
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 1/2 röd chili (t ex spansk peppar)
  • 1 1/2 vitlöksklyfta
  • 2 msk olja
  • 1 burk Chunky Salsa (à 300 g)
  • 1 tsk salt
  • 2 dl matyoghurt
Lägg till i inköpslistan