Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Viltskavsrulle

Ett roligt sätt att servera viltskaven på – i en tunnbrödsrulle! Fräs viltskav, lök och paprika i lite olja tills det har fått fin färg. Lägg krispsallad, tomatskivor och viltskavsfräs på tunnbröden. Ringla över gräddfil blandad med pepparrot, rulla ihop till täta rullar och servera. En otroligt god och snabblagad måltid!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 19, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva löken. Dela, ansa och strimla paprikorna.
  2. Fräs viltskav, lök och paprika i oljan tills det har fått fin färg.
  3. Krydda med salt, peppar och paprikapulver.
  4. Plocka salladsbladen. Skiva tomaterna tunt.
  5. Blanda gräddfilen med pepparrot.
  6. Lägg sallad, tomater och viltskavsfräset på bröden. Ringla över gräddfil. Rulla ihop till täta rullar. Serveras varma.

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 rödlök
  • 2 gula paprikor
  • 240 g viltmästarskav
  • 2 msk olja
  • salt och peppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 kruka krispsallad
  • 2 tomater
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1 msk färskriven pepparrot
  • 8 mjuka tunnbröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2427 kJ / 581 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer