Viltskavsrulle

10
1
Viltskavsrulle

Ett roligt sätt att servera viltskaven på – i en tunnbrödsrulle! Fräs viltskav, lök och paprika i lite olja tills det har fått fin färg. Lägg krispsallad, tomatskivor och viltskavsfräs på tunnbröden. Ringla över gräddfil blandad med pepparrot, rulla ihop till täta rullar och servera. En otroligt god och snabblagad måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2013

Viltskavsrulle

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
2 gula paprikor
240 g viltmästarskav
2 msk olja
salt och peppar
1 tsk paprikapulver
1 kruka krispsallad
2 tomater
1 1/2 dl gräddfil
1 msk färskriven pepparrot
8 mjuka tunnbröd

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Elin

2021-08-16

Gott, kommer definitivt göra igen.

Näringsvärde per portion

Energi 2427 KJ / 581 kCal
Fett 20 g
Kolhydrater 70.9 g
Protein 24.4 g
Läs mer om näringsvärden