Viltskavsrulle
Ett roligt sätt att servera viltskaven på – i en tunnbrödsrulle! Fräs viltskav, lök och paprika i lite olja tills det har fått fin färg. Lägg krispsallad, tomatskivor och viltskavsfräs på tunnbröden. Ringla över gräddfil blandad med pepparrot, rulla ihop till täta rullar och servera. En otroligt god och snabblagad måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2013
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
2 gula paprikor
240 g viltmästarskav
2 msk olja
salt
peppar
1 tsk paprikapulver
1 kruka krispsallad
2 tomater
1 1/2 dl gräddfil
1 msk färskriven pepparrot
8 mjuka tunnbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2427 KJ / 581 kCal
Fett20 g
Kolhydrater70.9 g
Protein24.4 g
Kommentar
Gott, kommer definitivt göra igen.
Elin
2021-08-16