Viltskavsrulle

Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
1
Viltskavsrulle

Ett roligt sätt att servera viltskaven på – i en tunnbrödsrulle! Fräs viltskav, lök och paprika i lite olja tills det har fått fin färg. Lägg krispsallad, tomatskivor och viltskavsfräs på tunnbröden. Ringla över gräddfil blandad med pepparrot, rulla ihop till täta rullar och servera. En otroligt god och snabblagad måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2013

Viltskavsrulle

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
2   gula paprikor
240 g  viltmästarskav
2 msk  olja
salt och peppar
1 tsk  paprikapulver
1   kruka krispsallad
2   tomater
1 1/2 dl  gräddfil
1 msk  färskriven pepparrot
8   mjuka tunnbröd

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Gott, kommer definitivt göra igen.

Elin

2021-08-16

Näringsvärde per portion

Energi2427 KJ / 581 kCal
Fett20 g
Kolhydrater70.9 g
Protein24.4 g

Testa liknande recept

Grillad kycklingtortilla med gurk- och pepparrotsyoghurt
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med kyckling och morötter
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kebabwrap med avokado
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Viltwrap med viltost
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga