Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Biffwok med massaman curry

Utsökt thailändsk biffwok med smakrik massaman curry, limeblad och olivolja. Servera biffwoken med jasminris och en blandad sallad med isbergssallad, mango och gurka.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kött och limeblad i strimlor.
  2. Bryn köttet i olja i en wok.
  3. Tillsätt massaman curry och koka några minuter. Rör ner limebladen.
  4. Garnera med thaibasilika.
  5. Servera med jasminris och en sallad med isbergssallad, mango och gurka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g utskuren biff
  • 20 limeblad
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk thai massamun curry grytbas (à 400 g)
  • thaibasilika till garnering
Till servering
  • jasminris
  • blandad sallad
Lägg till i inköpslistan