En rustik, snabblagad gryträtt med krämig känsla! Den imponerande biff Stroganoffen gör du av bland annat strimlad ryggbiff, lök, tomatpuré, crème fraiche och dijonsenap. Servera tillsammans med salladsärter, persilja, ris och utsökt saltad gurka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Härlig rätt och lättlagad, kombinationen gifte sig fint! Dijonsenapen gav både frisk syra och hetta till anrättningen och den saltade gurkan bröt av fint! Jag har även gjort ned oxfond istället för buljongtärning och lagt till cayennepeppar. Det höjde rätten ytterligare, tyckte jag. Gott med en IPA till!
Ingvar
2020-06-25Toppen god!
Ulrika
2019-09-08Ropen ett bra tips
Barbara
2018-09-29