Biff i rökig vinmarinad

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Biff i rökig vinmarinad

Det är lite av en konst att marinera kött på rätt sätt. Den här marinerade ryggbiffen kan du känna dig trygg med då den är noga testat! Rökt olivolja, anchochilipulver och rött vin förstärker köttets karaktär och ger en djupare smak. Vinet mörar också köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Biff i rökig vinmarinad

Ingredienser

4 portioner
2 dl rött vin
1 vitlöksklyfta
1 msk anchochilipulver
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
2 msk rökt olivolja
4 skivor ryggbiff

Gör så här

03:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hel grillad ryggbiff
Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chiligrillade köttspett
Betyg 3.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ryggbiff i ugn
Betyg 4.3 av 5.114 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peruanska grillspett (Anticuchos)
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad ryggbiff
Betyg 3.7 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Biff minute med råstekt broccoli, rostade frön, rapsolja och sveciaost
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad