Klassiker i ny tappning. Smaksätt färsen med rödbetor och kapris. Blanda yoghurt med dijonsenap och honung till sås. Biff à la Lindström med en god dijonyoghurt serveras med ugnsbakade rotfrukter eller kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007
Rätten innehåller gluten, mjölk, laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd specialströbröd utan gluten eller byt till havregryn (rent havre) alternativt en kokt mosad potatis.
Gör mjölkfri: använd ströbröd utan mjölk och byt mjölken mot Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ. Stek i mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör. Byt yoghurt till mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Gör äggfri: uteslut ägget. Gör mjölkfri:
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blev lite förvirrad då det stod att man skulle blanda senap i färsen, senap står under raden för ingredienser till såsen. Annars supergott!!!
Heléna
2020-09-12Hej Heléna! Ursäkta sent svar. Det ska inte vara senap i färsen, det var tryckfelsnissen som hade varit i farten. Vi ber om ursäkt för det! Receptet är nu uppdaterat. Kul att höra att du gillade biffarna i alla fall! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-22Det här var supergott och inte alls svårt att göra. Men hur mycket dijonsenap ska det vara?
Camilla
2010-05-27Det här var supergott och inte alls svårt att göra. Men hur mycket dijonsenap ska det vara?
Camilla
2010-05-27