Belgiska ägg

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Belgiska ägg

Härliga ägghalvor med grädde, gräslök, räkor och parmesan som gratineras i ugn. Belgiska ägg är ett recept som passar perfekt till påsk eller på buffén. Servera de goda äggen med bröd och blandad sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Belgiska ägg

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
2 dl  vispgrädde
1 msk  fransk senap
2 tsk  majsstärkelse
1/2 dl  finhackad gräslök
500 g  djupfrysta räkor med skal
1 dl  riven parmesan
1   bröd
isbergssallad
gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fisk med kall räk- och romsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor i kräftlag
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lyxgratäng med skaldjur
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade fiskbullar
Betyg 3.5 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastagratäng med bacon och morötter
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga