Bavaroise

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bavaroise

Bavaroise är en utsökt efterrätt från Bayern. Detta recept är en sorts pudding på härlig vaniljsmak, grädde som balanseras av lite citron. Servera med valfria färska bär, gärna i vackra glas.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Bavaroise

Ingredienser

6 portioner
2 1/2 gelatinblad
4 äggulor
1 dl florsocker
1 vaniljstång
rivet skal av 1/2 citron
2 dl mjölk
2 1/2 dl vispgrädde

Till servering

färska bär exempelvis jordgubbar, hallon och blåbär
citronmeliss eller mynta

Gör så här

00:05:00
02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Räknad per portion utan bär.
Energi1243 KJ / 294 kCal
Fett21 g
Kolhydrater24 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Påskbakelse med dulce de leche och bär
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nutellacheescake med oreokex
Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
Betyg 4.1 av 5.257 personer har röstat
Receptet har 37 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yoghurtpannacotta med jordgubbar
Betyg 2.9 av 5.78 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordgubbstårta
Betyg 4.2 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannacotta med choklad och bär
Betyg 3 av 5.418 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad