Bästa kladdkakan

Detta är det bästa kladdkakereceptet enligt Buffélabbet. Djup chokladsmak i kombination med perfekt kladdighet – det kan inte bli bättre! Kladdkakan kan verka lös när den tas ur ugnen men blir lagom när den har svalnat.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsberäkningen är beräknad per bit. (1/10)
Energi1342 KJ / 320 kCal
Fett17 g
Salt0.47 g
Kolhydrater36 g
Protein4 g
Kommentarer
41 stBästa receptet. Får fortfarande frågor om hur den kan bli så perfekt varje gång :) (dock byter jag ut halva kakaomängden till oboy så den inte blir så tung)
Kenneth
Blev perfekt ! Skjutsar in den i frysen en stund så den stelnar utan att fortsätta eftergräddas . Blir alltid kanon då
Angela
Håller med om att det är den bästa kladdkakan!
Elin