Bästa kladdkakan

Detta är det bästa kladdkakereceptet enligt Buffélabbet. Djup chokladsmak i kombination med perfekt kladdighet – det kan inte bli bättre! Kladdkakan kan verka lös när den tas ur ugnen men blir lagom när den har svalnat.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsberäkningen är beräknad per bit. (1/10)
Energi1342 KJ / 320 kCal
Fett17 g
Salt0.47 g
Kolhydrater36 g
Protein4 g
Kommentarer
41 stBästa receptet. Får fortfarande frågor om hur den kan bli så perfekt varje gång :) (dock byter jag ut halva kakaomängden till oboy så den inte blir så tung)
Kenneth
Blev perfekt ! Skjutsar in den i frysen en stund så den stelnar utan att fortsätta eftergräddas . Blir alltid kanon då
Angela
Håller med om att det är den bästa kladdkakan!
Elin
Kladdig och mycket god!!!
Sara
Helt Perfekt och precis sådär bara mjuk som en kladdkaka ska vara. 20 min 175grader mitt i ugnen. Ett av de bättre recepten jag testat.
Stefan
Gräddade 20 min i varmluftsugn, 175 gr. Det var ALLDELES för länge. Torr som fnöske, svårt att avgöra om smaken är bra när kakan inte blir kladdig. Får prova som nån skrev tidigare 13-14 min.
Petra
Mycket bra recept!
Ingrid
otroligt god! behövde +10 min till i ugnen för att bli klar, men annars helt perfekt kladdig och mycket chokladsmak. Jag följde ett tips nedan om att strö över havssalt på kakan innan den åkte in i ugnen. Så hade jag kokosflingor istället för ströbröd i formen!
Åsa
Bästa receptet jag provat! Perfekt chokladsmak, lagom söt, lagom salt! 19-20 min skapade en i mina ögon lagom segkladdig kaka.
Mari
Ökade sockret till 300g, minskade kakaon till 40g och gräddade 22 minuter i 160C° varmluftsugn till karln som gillar söta, inte alltför "kakaoiga" och sega framför kladdiga kladdkakor. Blev en favorit hos honom.
Iza