Baskisk cheesecake med kaffe och choklad

Upplev den baskiska cheesecaken i en ny tappning med smak av kaffe och choklad bakad i små portionsformar. Låt dig förföras av denna spännande twist på en trendig dessert som tar dina smaklökar på en resa till hjärtat av Baskien.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2023

Ingredienser
10 st
450 g färskost
1 1/2 dl strösocker
3 ägg
3 1/2 dl vispgrädde
100 g mörk choklad
4 msk starkt kaffe
2 msk vetemjöl
1 msk kakao
vispgrädde till servering
För alla
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: kontrollera noga innehållet i kexen. Välj laktosfria produkter av färskost och vispgrädde.
Gör laktosfri: kontrollera noga innehållet i kexen. Välj laktosfria produkter av färskost och vispgrädde.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1931 KJ / 461 kCal
Fett38 g
Salt0.7 g
Kolhydrater23 g
Protein8 g
Kommentarer
Världens konstigaste recept, blev ren geggamoja. Gick ej att servera till gästerna. ☹️
Malin
2023-12-02Supergoda! Blev en hit i helgen! Dock så fick jag inte ut dem ur pappersformarna så fick ätas sked och grädde. Men lika gott det ju.
Sophie
2023-11-21Det står max 220 grader på muffinsformarna (och dessutom har ugnen maxvärme 230). Borde funka om jag gräddar längre tid?? Och så undrar jag hur de blir om man fryser de muffins som inte går åt.
Agneta
2023-11-07