Basilika- och parmalindad grissini

Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Basilika- och parmalindad grissini

Aptitretare och drinktilltugg för alla åldrar där salt parmaskinka rullas i len basilikakräm runt frasiga grissinipinnar. Enkel att göra!

Basilika- och parmalindad grissini

Ingredienser

6 portioner
1/2 kruka basilika
1 dl mascarpone
flingsalt med jod
svartpeppar
6 skivor parmaskinka
6 grissini eller filoncini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Mycket god smak. Grissini pinnarna är mycket skör så jag vill rekommendera att man halverar dom!

    Mirjami

  • Gott. Ja. Men...man måste nog göra dem precis före servering. Våra gäster höll på att få dem i knät. "Pinnarna" vek sej direkt. Eva N

    Eva

Näringsvärde per portion

Energi292 KJ / 70 kCal
Fett4.6 g
Kolhydrater3 g
Protein4.1 g

Testa liknande recept

Pepparkakor med citrusmascarpone
Betyg 4.3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm parmesan- och kronärtskocksdipp
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grissini med mascarpone, pesto rosso och rostade pumpakärnor
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Charkuteri på selleri med mascarpone
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Limetopping med mascarpone
Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Smördegspizza med tomat, rucola och parmaskinka
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad