Basilika- och dillsill

Betyg 2.7 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Basilika- och dillsill

En god och krämig sill som gärna får stå och vila något dygn före servering. Basilika och dill ger en mjuk men bestämd smak – och en härligt pastellgrön färg.

Basilika- och dillsill

Ingredienser

4 portioner
420 g inläggningssill på minuten
1 kruka basilika
1 liten knippe dill
1 liten vitlöksklyfta
1 ägg
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olja
1 dl crème fraiche
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1760 KJ / 421 kCal
Fett41.3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater1.9 g
Protein11.5 g

Testa liknande recept

  • Tomat- och senapssill
    Betyg 2.8 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med senapskräm och krasse
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Örtsill
    Betyg 2.2 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrotssill med rosépeppar
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelsill med fänkål och ingefära
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paul Aarts currysill
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad