En vegansk tårta med len mousse på frysta bär, avokado och banan. Bottnen görs på rostat bovete. Bärmoussetårtan passar perfekt som födelsedagstårta, för den som tröttnat på söt prinsess.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Maria
2022-03-09Wow, detta var ett helt fantastiskt recept. Gästerna bestämde sig för att hissa mig!
André
2021-11-14Tycker inte bovetecrispen var en hit, möjligen att de överrostades lite (dock absolut inte brända) men det blev en alldeles för matig smak som bröt av från den övriga sötman. Tror mer på en klassisk cheesecakebotten på t.ex. digestivekex och kokosolja och kanske rispuffar i för krispighet. Ska testa med någon annan botten nästa gång. Annars fin tårta och goa smaker
Malin
2021-08-31Favorit i repris! :P