Bärfyllda pannkakor
En härlig sommarklassiker i ny tappning! Bärfyllda pannkakor fungerar utmärkt som en matigare dessert och de små bär- och yoghurtfyllda paketen, inlindade i frasiga pannkakor, ser dessutom väldigt vackra ut på tallriken.
Ingredienser
4 portioner
500 g färska eller djupfrysta bär
2 dl matyoghurt
1 - 1 1/2 msk honung
1 sats pannkakor (se länk nedan) eller färdiga pannkakor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Man kan även lägga bär med lite socker direkt på en halvan av pannkakan medan man steker den( utan att vända på den) och vika över andra halvan. Gör man det rätt brukar det gå bra att lyfta över den till tallriken. Vi brukar göra det med blåbär och då det fungerar bäst med färska bär (frysta blir för blöta) är det en riktig sommardelikatess som alla ser fram emot.
Cecilia
2011-08-05