Barbecueburgare är hamburgare på blandfärs som smaksatts med barbecuesås, en riktig vinnare till sommarens middagar vid grillen. Hamburgarna serverar du tillsammans med en coleslaw på rotfrukter och crème fraiche samt klyftad potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2011
Rätten är äggfri.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd, kontrollera innehållet i barbecuesåsen.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche, kontrollera innehållet i brödet.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett, ersätt crème fraiche med imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), kontrollera innehållet i brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Krister
2011-11-05Härligt fredags käk, god hamburgare, men eftersom rå kålrot inte funkar i vår familj så gjorde vi kålslawn på enbart vitkål och fänkål + några matskedar majjo, 1 dl creme fr. och dijonsenap