Bärbakelse
![Bärbakelse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En mycket lättlagad men samtidigt både tjusig och mumsig dessert är denna bärbakelse. Varva färska bär - blåbär och hallon eller vad sommaren har att bjuda på - och vispad grädde smaksatt med vaniljsocker med chokladflarn och desserten kan avnjutas.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996
![Bärbakelse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl färska bär t ex hallon och blåbär
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
12 chokladflarn
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer