Tårta i mikron
Med detta recept gör du underbara, krispiga bottnar av smör, nötter och havregryn i mikron på bara några minuter! Bygg ihop dina gräddade bottnar till en tårta med len grädde och söta bär emellan varje lager och på toppen. Servera direkt!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009
Ingredienser
8 bitar
1 1/2 dl hasselnötskärnor
125 g smör
2 dl socker
3 dl havregryn
4 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
1/2 l bär
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Funkar jättebra att byta nötterna mot mandel för en nötallergiker:-)
Annette
2012-06-042010-05-18 Dorothy Abramsson Larsson Det går bra att byta ut nötter till mandel om man kan äta det
Dorthy
2010-05-18tänk på nötallergiker,som jag själv
Gunilla
2010-05-07