Banh xeo betyder fräsande pannkaka och är en krispig, fylld pannkaka på rismjöl från Vietnam. Med smak av kokosmjölk, stekt fläsk och gul färg från gurkmeja fylls pannkakan med räkor och salladslök och äts tillsammans med sötsyrlig dippsås och färska örter
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2023
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Super goda. Inga problem med att dom inte skulle hålla ihop
Kent
2023-05-06Det gick inte att steka pannkakorna då smeten inte höll ihop.
Anna
2023-04-30Hej Anna och Mona Kealah! Tråkigt att höra att pannkakorna inte höll ihop för er när ni stekte dem. Det är viktigt att låta smeten vila minst 30 minuter för att pannkakorna ska hålla ihop. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-04Rismjöl smet höll inte ihop sig när jag stekte det och var så svårt att vända det till andra sidan.
Mona kealah
2023-04-28