Banankaka utan tillsatt socker
Sugen på något gott och samtidigt mättande? Banankakan som görs utan tillsatt socker men med hjälp av färdig milkshake med banansmak är perfekt att servera till fikat eller som lyxigt mellanmål. Toppa kakan med banan och kokos, supersmarrigt!
Ingredienser
2 portioner
1 dl havregryn
1 tsk bakpulver
1/2 krm vaniljpulver
1 mogen banan
1 ägg
1 dl protein milkshake med banansmak
olja (till formarna)
Topping
1 mogen banan
2 dl proteinpudding med vaniljsmak
1 1/2 msk riven kokos
För alla
Kontrollera noga innehållet i milkshaken/proteinpuddingen.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda på ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av milkshake och proteinpudding.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1487 KJ / 356 kCal
Fett11 g
Salt0.6 g
Kolhydrater42 g
Protein20 g
Kommentarer