Bananglass på pinne

Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
1
Bananglass på pinne

Barnsligt gott och - ganska hälsosamt på köpet! Bananglassen doppas i smält choklad och strösslas med kokos, hackade nötter eller torkade bär. Löjligt lyxigt att plocka fram ur frysen till mellis eller dessert.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Bananglass på pinne

Ingredienser

6 st glasspinnar
3   bananer
6   pinnar till glass
smält ljus eller mörk choklad
kokos
hackade nötter
frystorkade bär

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i chokladen.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i chokladen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentar

Nostalgi! Mamma gjorde frysta chockladdoppade bananer till oss när vi var små. Kommer fortfarande ihåg hur gott vi barn tyckte det var.

Susanne

2018-05-15

Näringsvärde per portion

Energi1078 KJ / 258 kCal
Fett12 g
Salt0.27 g
Kolhydrater32 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Nice cream med mango och kokos
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb bärglass
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vietnamesisk kaffeglass
Betyg 4.7 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljsnöbollar
Betyg 2.3 av 5.
80 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Enkel chokladglass
Betyg 3.9 av 5.
155 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jills fluffiga bärglass
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga