Bananglass på pinne

9
1
Bananglass på pinne

Barnsligt gott och - ganska hälsosamt på köpet! Bananglassen doppas i smält choklad och strösslas med kokos, hackade nötter eller torkade bär. Löjligt lyxigt att plocka fram ur frysen till mellis eller dessert.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Bananglass på pinne

Ingredienser

6 st glasspinnar
3
bananer
6
pinnar till glass
-
smält ljus eller mörk choklad
-
kokos
-
hackade nötter
-
frystorkade bär

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i chokladen.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i chokladen.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentar

Susanne

5/15/2018

Nostalgi! Mamma gjorde frysta chockladdoppade bananer till oss när vi var små. Kommer fortfarande ihåg hur gott vi barn tyckte det var.

Näringsvärde per portion

Energi 1078 KJ / 258 kCal
Fett 12 g
Salt 0.27 g
Kolhydrater 32 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept